fbpx
  • Tasty Heavenly Blush Greek Yogurt Review

    Aku tipe orang yang susah banget untuk menjaga kesehatan, untungnya badan ini lumayan kuat (alias jarang sakit) walaupun hidup aku bisa dikategorikan kurang sehat. Untungnya, aku suka banget mengkonsumsi yogurt. Dulunya sih…waktu kecil aku gak doyan karena asem banget pas dulu dikasih coba mama 🙁 Lalu, setelah beranjak ABG (mulai suka ke mall sendiri gitu), mulailah dimana toko-toko yogurt bertebaran, karena banyak banget yang makan, aku pun kepengen cobain, aku cobain-lah satu per satu toko yogurt, salah satunya Heavenly Blush (gila…ketahuan banget aku konsumsi Heavenly Blush dari jaman dia punya toko-nya hahaha). Nah, Heavenly Blush ini aku suka banget yogurtnya…kalau kamu baca-baca blog aku kebelakang pasti sering lihat deh aku suka nge-review…

  • F&B FESTIVAL SAKUKU : JAJAN HAAGENDASZ DAPAT DISKON 50%

    Kalau ditanya bank yang paling sering aku gunakan, jawabannya adalah BCA (Bank Central Asia). Selain ATMnya gampang ditemuin, BCA juga selalu punya promo yang menggiurkan. Salah satu produk terbaru dari BCA adalah Sakuku. Awalnya, yang aku sering liat adalah stiker di ATM BCA yang tulisannya “bisa tarik sakuku disini”. Awalnya agak bingung sakuku itu apa, ternyata setelah dijelasin oleh BCA, hmm…menarik juga! Penjelasan mudahnya, Sakuku ini salah satu dompet elektronik dari BCA yang bisa mempermudah transaksi kita (kalau aku bilang seperti Flazz gitu), bedanya sama flazz, kalau ini langsung dari smartphone kita lalu fitur-fiturnya lebih banyak plus lebih aman karena pakai PIN. Selain itu, ini jadi salah satu alternatif yang bagus banget untuk…

  • CARIBOU COFFEE @SENOPATI, JAKARTA

    Welcome to 2016!  On the first post of 2016, I want to share the new coffee shop that will be trending in 2016, Caribou coffee.  Caribou Coffee comes from Minnesota, USA. Founded in 1992 by two climbers decided to make a coffee. Jakarta is honored to welcome their first branch in Southeast Asia. Their first branch located at Senopati next to yellow fin. When I arrived, the parking was full but they provide free valet.  I’m lucky enough to learnt how to make a cup of caribou’s signature coffee from the barista.  Myself not a fan of bitter coffee so I don’t really understand the differences. They have this various…

  • SNACK GRATIS DARI WEBSITE LIFULL PRODUCT

    Haloo~ di post kali ini aku akan pakai bahasa Indonesia, karena ini khusus untuk yang tinggal di Indonesia aja ^v^o Kamu suka ngemil? kalau aku suka banget! Nah, kalau kamu juga sama sepertiku, kamu harus tahu website yang satu ini, lifull-produk (https://www.lifull-produk.id/) karena di website ini kita bisa dapet snack GRATIS! *yeaayy*  Pertama-tama aku mau say thank you dulu sama Lifull karena sudah kirimi aku snack hampers yang isinya banyak banget (dan ampe sekarang masih belom abis!), lumayan pas malem-malem lapar gak ada jajanan yang lewat karena lagi musim lebaran, udah ada stock snacks di rumah hehehe Aku sudah tahu tentang lifull dari sejak website ini mulai pas aku kerja.…

  • STAY HEALTHY WITH HEAVENLY BLUSH YOGURT ON THE GO

    Hii….despite of my current mourning (my phone dropped and the LCD cracked into pieces T__T), I want to share about my most favourite healthy drink of all time. It supposed to be publish yesterday but because of my phone, I totally lost my energy to do everything :p If you have been reading my blog since the beginning, you might be realised, actually this is the forth time, I make a post about heavenly blush’s yogurt. See? how much I love this brand?! 😀 I’ve made a post about this strawberry flavour (read: here) Afterwards, Heavenly Blush launched 2 more flavours, peach and blackcurrant.  This is a suitable drink for…

  • HEAVENLY BLUSH EVENT

    Weeks ago, I got invited to know better about my favourite yogurt. Yes, it’s Heavenly Blush. Some of you know that I love Heavenly Blush’s frozen yogurt and their yogurt drink. Tried them all also made the review a year ago. Heavenly Blush’ representative, Mr. Ricky telling us the benefit drinking yogurt drink everyday. Because drinking yogurt especially from Heavenly Blush is like eating fruit everyday. HB puts real fruit in their yogurt drinks.  While Mr. Ricky explaining the benefits, we (beauty bloggers) enjoying our food. As I said before, the yogurt drink contains fruits extract and vegetables extracts (their newest yogurt drink flavour contains veggies ) , 11 minerals…

  • HEAVENLY BLUSH STRAWBERRY YOGURT

     This is the new product of heavenly blush. Yogurt drink in a box, they already have yogurt drink in bottle before and I like them very much! This yogurt drink only costs IDR 6.000 for 200ml and I got 10% off using my heavenly blush member card (I’m a member card addict you know, always collecting member card). the yogurt is without preservative at all.  It’s written in Indonesian, so I will translate it in Englis. “ Heavenly Blush yogurt drink, the right alternative to get milk nutrition in enjoyment yogurt. High calcium, low fat, low sugar and equipped with prebiotic (Inulin and GOS) yogurt is packaged aseptically so the…

  • FUJITAMA SWEET ALMOND CANDY

    It’s been ages I didn’t post anything about food. Today, I wanna share my most favorite candy…. Well, this candy quiet hard to get… or let’s say, extremely hard. If you google it, you won’t find anything about this candy. I, myself know this candy because years ago when my aunt went to Japan, she bought this candy for souvenir. Actually she didn’t buy this brand (Fujitama sweet almond), the packaging that she bought was thinner and longer, not like a box…oughh, it’s really hard to explain how it looks like!  Then, months ago my friend went to Japan for vacation, and I ask her to find this candy, and…

  • FOOD TRAVELING

    Today I went to Grand Indonesia shopping town with my friend Felicia. I already mention her about a year ago ( I only met her once or twice a year lol). She’s living in Australia and once a year she came back to Indonesia 🙂We were eating and not to forget shopping! I still can’t stay away from shopping even I’m running out of money 🙁 But in this post I wanna share to you what I ate today. I will make another post about what I bought today later. We decided to try some restaurant that we never tried before. So, after we arrived at GI (shorten of Grand…

  • FOODGASM ! ! !

    I love food. I love cooking. This holiday I spend most of my time by sleeping , cooking, and eating. Nanny’s Pavillon Beef baked rice Nanny’s Pavillon Baked Rice with prawns I really love Nanny’s Pavillon baked rice with prawns. I always order this dish if I eat at Nanny’s. Love the savory flavor. Can’t stop eating this baked rice. The only thing that can stop me eat this dish is the price hahaha. Baked Rice with basil bechamel sauce with sausages  I try to make my own baked rice. It tasted great but as you can see, the presentation not good enough. I pour to much bechamel sauce. Basil…